Blog

Exemple de phishing - "astut i perijós"

Post with Image Preview

El phishing és una ciber-amenaça que persegueix fer-se amb les teves dades personals, per a utilitzar-los posteriorment en ciberdelictes. La pandèmia ha accelerat l’ús de serveis digitalitzats, i els ciberdelincuentes han aprofitat que accedim amb més freqüència a ofertes digitals per a suplantar als seus titulars i robar-nos les dades.

Llegir més
Il·legalització de l'Escut de Privacitat

Transformació Digital i Privacitat

Des de aquest 16 de juliol del 2020, únicament es poden tractar dades personals de la UE als EUA si es compleix una de les excepcions contemplades a l’article 49 de l’RGPD. Per exemple, si compta amb el consentiment explicit dels seus interessats.

Llegir més

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 333 063.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials